Riot Games bøtelegger League of Legends-juksere

Ett lag må punge ut 170 000 kroner for å ha jukset under turnering.

For tiden arrangerer League of Legends-skaperen Riot Games et verdensmesterskap i sitt populære MOBA-spill. Alt har dog ikke gått helt knirkefritt. Lørdag hadde selskapet problemer med nettverket under kampene, samtidig som enkelte av deltakerne ble anklaget for juks.

Deltakere fra de to lagene Team SoloMid og Azubu Frost skal ha greid å snike et blikk på de store turneringsmonitorene som viste publikum hva som skjedde under kampene. De to lagene spilte mot hverandre i kvartfinalen, og Azubu Frost stakk av med seieren.

Riot Games har nå tatt på seg pappabuksene og bøtelegger Azubu Frost med 171 000 kroner for å ha fått en urettferdig fordel som følge av skjermtittingen. Det skal særlig være spilleren Woong som i kvartfinalen gløttet over skulderen, slik at laget tjente godt på juksingen. Team SoloMid slipper unna med en advarsel, men er neppe fornøyd med å ha slik barnslig juksing på rullebladet.

League of Legends.

Kampene blir ikke spilt igjen, ettersom Riot har stadfestet at juksingen ikke avgjorde hvem som vant.

Bli med i vår turnering

For tiden holder vi våre egne kvalifiseringsturneringer i League of Legends til vår landsomfattende turnering. Onsdag kveld ble den første av fire runder på begynt. Det er fremdeles mulig å melde seg på de resterende kvalifiseringsrundene – den neste går av stabelen 15. oktober.

Selve finalen blir 27. oktober i Oslo City, og blir vist på storskjerm for publikum. Vi skal selvfølgelig gjøre vårt ytterligste for å hindre at deltakerne har noen som helst mulighet til å gløtte på skjermene.

Les også: League of Legends' æresystem ute nå Les også: Bli med på vår League of Legends-turnering

Siste fra forsiden