Risen 2 får lanseringsdato

Nå vet vi når det ramsalte rollespillet kommer i salg.

Rollespillet Risen, fra skaperne av Gothic-serien, fikk svært god mottakelse av oss da det ble lansert i 2009. Siden den tiden har de tyske utviklerne i Piranha Bytes jobbet med en oppfølger, som nå har fått lanseringsdato.

Ifølge spillets offisielle nettsted skal det slippes 27. april i Europa og 24. april på andre siden av Atlanterhavet.

Fantasy-sjørøveri.

Risen 2: Dark Waters foregår i den samme fantasiverdenen som originalspillet fant sted i, men denne gangen har handlingen et litt maritimt tilsnitt. En gjeng sjørøvere er nemlig sentrale aktører i spillet, og i løpet av handlingen får du tilgang på din egen skute som du kan bruke til å seile mellom de mange øyene spillet foregår på.

Vår egen Kaptein Sabeltan-fan Mikael Harstad Groven tok en titt på Risen 2 på E3 i år, og da hadde han blant annet følgende å si om det spennende rollespillet:

– Det har aldri hersket tvil om at Risen 2: Dark Waters blir en fantastisk opplevelse for øyet. Dette er et av de peneste PC-spillene jeg noensinne har sett, og enkelte steder i miljøet er nesten rørende vakre. Men spillet har mer å by på. Kampene virker spennende, dynamiske og varierte. Du kan tilpasse stilen din etter fiender og miljø, samt at du har med deg en fra mannskapet innimellom. Videre skal grensesnittet gjøre det smidigere for deg å bygge helten til å bli best mulig.

Siste fra forsiden