Rock Band skal tolkes på ny

Harmonix legger ikke serien død ennå.

Til tross for kritikerros og nyvinninger i form av tilnærmet ekte instrumenter, ble fjorårets Rock Band 3 aldri den helt store salgssuksessen. Tidligere i år kunne vi da også melde at musikkspillserien tok seg en pause.

Rock Band 3

Men nå ser det ut til at Harmonix-gjengen har noe i gjære. I et intervju med Giant Bomb forteller Harmonix-grunnleggere Alex Rigopoulos og Eran Egozy at Rock Band-serien rett og slett har mye kreativitet igjen i seg.

– På lang sikt, når vi ser mot neste år, vurderer vi faktisk å tolke Rock Band temmelig fundamentalt annerledes, sier Rigopoulos.

Duoen nekter å gå nærmere inn på hva dette vil innebære, annet enn at det vil være en «dramatisk overgang» fra hva de har gjort tidligere. Og Egozy hinter til at spillerne antakelig kommer til å bli overrasket.

– Vi har planer for hvor vi vil videre med Rock Band, men alt jeg kan si foreløpig er at det ikke er det du tror det er, sier han.

Ifølge Egozy er det ikke snakk om å tilføye saksofon eller noe lignende, men derimot nyvinninger som er mer i takt med dagens musikkspillmarked, kontra hvordan det for eksempel var i 2007.

Harmonix skal allerede være igang med utviklingen av spillet, men når det ser dagens lys vites ennå ikke.

Les også kommentaren: Har musikkspillsjangeren utspilt sin rolle?
Les også: – Activision misbrukte Guitar Hero

Siste fra forsiden