Rock Band-skaperne gir oss musikalske mareritt

Byr på sideskrollende action i A City Sleeps.

Harmonix

Harmonix, som er mest kjent som skaperne av Guitar Hero og Rock Band, har annonsert et nytt spill. Det heter A City Sleeps, og skal etter planen lanseres allerede i oktober.

Sideskrollende musikk-action

Teaser-film.

A City Sleeps er et sideskrollende action/rytmespill som ser ut til å være inspirert av «bullet hell»-sjangeren. Spillets nivå og lydspor er skreddersydd hverandre, og musikken formes også av handlingen på skjermen.

Spillet foregår i en by hvor alle innbyggerne har falt i dyp søvn, og hvor du må prøve å redde dem ved å påvirke drømmeverdenen.

Underveis kan du blant annet hente ut «spøkelser» fra drømmene, og bruke dem som allierte. Det finnes massevis av slike, med ulike egenskaper, og dermed må du tenke litt taktikk når du velger hvilke som skal hjelpe deg.

A City Sleeps kommer i oktober, og lanseres for Windows og MacOS på Steam.

Harmonix har mange jern i ilden. I tillegg til A City Sleeps utvikler de folkefinansiert oppfølger for rytme-klassikeren Amplitude, et «free to play» musikk/skytespill som heter Chroma, det spennende Xbox One-spillet Fantasia: Music Evolved og et nytt spill i Dance Central-serien.

Siste fra forsiden