Rocket League får basketballmodus neste uke

Se traileren for «Hoops Mode».

Rocket Leagues nye basketballmodus – «Hoops Mode» – vil lanseres 26. april som del av en gratisoppdatering for spillet. Psyonix annonserte datoen på sine nettsider på onsdag og slapp samtidig en offisiell trailer for modusen, som du kan se ovenfor.

Skal du spille basketball i Rocket League bør du lære deg å fly.
Psyonix

Med oppdateringen følger også en splitter ny arena designet nettopp for Hoop Mode, der fotballmålene er byttet ut med basketballnett. Ifølge utvikleren er flyving nøkkelen til suksess på denne banen, så om du ikke lært deg dette enda er det bare å legge seg i hardtrening.

Virkelig ivrige basketballfans kan også ta frem lommeboken for å sikre seg en ny flaggpakke med logoene til hvert av de 30 NBA-lagene. Denne vil koste 15 kroner.

Symbol for kryssplattformspill

Rocket League har den siste måneden blitt et slags symbol på muligheten for et samarbeid mellom konsollmarkedets to største aktører. I februar åpnet Microsoft for spilling på tvers av plattformer på Xbox One – med nettopp Rocket League først til å benytte seg av funksjonen – og inviterte Sony til gjøre det samme.

I teorien skal alt nå være klart for at Xbox One- og PlayStation 4-spillere kan spille sammen, men Sony virker ikke å være like entusiastiske til ideen. En grunn til at det japanske selskapet er litt på bakbeina kan være at deres konsoll har solgt langt bedre enn Microsofts, og et samarbeid vil derfor gagne Xbox mer enn PlayStation.

Vi får stadig flere detaljer om «PlayStation 4,5».
Lekke dokumenter forteller mer om den oppgraderte konsollen »

Siste fra forsiden