RollerCoaster Tycoon Worlds trøblete utvikling nærmer seg slutten

Berg- og dalbanespillet lanseres i desember.

Atari

Siden annonseringen av RollerCoaster Tycoon World for et drøyt år siden har utviklingen vært preget av en rekke vanskeligheter. Spillet, som etter planen skulle lanseres i begynnelsen av 2015, har blitt utsatt gjentatte ganger og to utviklerstudioer har forlatt prosjektet av forskjellige grunner.

Nå befinner berg- og dalbanespillet seg i hendene til Nvizzio Creations, og en splitter ny lanseringsdato har blitt annonsert. RollerCoaster Tycoon World kommer til PC og Linux 10. desember, mens en Mac-versjon skal slippes ved en senere dato.

Forbedret grafikk

Det er bare fire måneder siden Nvizzio ble satt på prosjektet, men allerede ser det ut til at det kanadiske studioet har introdusert noen forbedringer. I mars fikk daværende utvikler Area 52 mye kritikk fra fans på grunn av dårlig grafikk i en av spillets trailere, men i en nylig lansert video ser grafikken uten tvil bedre ut.

RollerCoaster Tycoon World har fått en ansiktsløftning siden kritikken i mars. (Video: Atari)

I videoen som du kan se til høyre får vi en kikk på noen av de nye funksjonene som skal gjøre det lettere for spillere å bygge fornøyelsesparker nøyaktig slik de ønsker. Spillere kan konstruere parker, berg- og dalbaner og helt nye gjenstander i spillet og absolutt alt kan deles via Steams Workshop-tjeneste.

Betatilgang hvis du forhåndsbestiller

Ivrige berg- og dalbanespillfans kan allerede forhåndsbestille RollerCoaster Tycoon World via Steam eller spillets nettside. Hvor mange som er villige til å gi pengene sine til et spill som har haltet seg gjennom utviklingen før det er ferdig gjenstår å se, men utgiver Atari lokker med tilgang til spillets to betaperioder som vil avholdes i tiden frem mot lanseringen.

Spillet kan kjøpes som en standardversjon eller en litt dyrere «Deluxe Edition», som blant annet inkluderer to ekstra brett og en bok med konseptkunst. I tillegg er en samlepakke med Deluxe-utgaven og seriens tre tidligere spill også tilgjengelig.

Neste år kommer nok et berg- og dalbanespill.
Utvikleren bak RollerCoaster Tycoon 3 ønsker å gjenopplive sjangeren »

Siste fra forsiden