Rollespillet Neverwinter forsinket

Nye eiere vil bruke mer tid på D&D-spillet.

Neverwinter er et rollespill satt til Dungeons & Dragons-universet. Spillet er sentrert rundt fantasibyen ved samme navn, og foregår i tiden etter at et enormt vulkanutbrudd la byen øde. Nå samarbeider dverger, alver og mennesker om å gjenoppbygge den, men onde krefter ønsker selvsagt å sette en stopper for moroa.

Fargerikt og fint.

Til nå har utgiver Atari offentlig operert med en lansering i løpet av årets fjerde kvartal, men markedsføringen av spillet har latt vente på seg. Det kommer derfor ikke som noen stor overraskelse at det nå har blitt utsatt. Nå er planen at Neverwinter skal lanseres mot slutten av neste år. Det melder Gamespot.

En av grunnene til forsinkelsen kan være at utvikler Cryptic Studios har fått nye eiere, nemlig kinesiske Perfect World. Den kinesiske utgiveren melder på sin side at de vil «investere i en mer stemningsskapende opplevelse for spillet».

Neverwinter representerer forøvrig en ny retning for Perfect World, som til nå har fokusert på massive flerspillerspill. Du kan spille Neverwinter alene eller sammen med venner. Om du spiller alene arter det seg omtrent som et tradisjonelt, gruppebasert rollespill (litt som det originale Dragon Age). Om du spiller med venner får spillerne kontrollere hver sine heltefigurer.

Besøk det offisielle nettstedet for mer informasjon om Neverwinter, som for øyeblikket kun er bekreftet for PC.

Siste fra forsiden