Grand Theft Auto V - ingen skade

Rundet Grand Theft Auto V uten å ta skade

«UnNameD» er den første til å klare bragden.

Pass deg for eksplosjonen, Michael!
Rockstar Games

En spiller kalt «UnNameD» har blitt den første som kan skryte på seg å ha rundet Grand Theft Auto V-historien uten å ta et fnugg av skade. Imponerende nok ble bragden gjort på bare 9 timer – noe du selv kan bevitne begynnelsen på i videoen nedenfor.

Ifølge «UnNameD» tok det 48 forsøk før de til slutt kom seg uskadd gjennom eventyret i Los Santos.

Videoen til «UnNameD» som viser suksessløpet.

I Grand Theft Auto V er det selvfølgelig kuleregn fra skurker og politi som utgjør mye av faren, men man kan også ta skade ved store og små trafikkulykker, eller ved å falle fra høyder. Man skal altså trå ganske varsomt for å sikre at man kommer seg helt uberørt gjennom det hele.

For å sikre at alt ble så legitimt som mulig brukte spilleren en modifikasjon som gjør at man kun har ett helsepoeng til enhver tid. I tillegg ble «body armor» aldri tatt i bruk, og Trevors Red Mist-ferdighet – som gjør at spilleren tar mindre skade – ble aldri aktivert.

Selv om det er åtte år siden Grand Theft Auto V først kom ut, har spillet hatt et langt liv som et av de mest populære spillene i bransjen. I 2019 rapporterte eierselskapet Take-Two om at de hadde solgt godt over 100 millioner eksemplar av spillet. Hovedårsaken til suksessen kan nok legges på levedyktigheten til nettdelen av spillet, GTA Online, som til stadighet får nye oppdateringer.

LES OGSÅ: Grand Theft Auto V til PlayStation 5 og Xbox Series X/S i november »

Siste fra forsiden