Rykter om tre nye Gears of War-spill

Bulletstorm-studioet skal angivelig bryne seg på en forløpertrilogi.

Vi har fått sjansen til å følge Marcus Fenix og ruslebiffkompisene hans gjennom tre storslåtte actionspill, og den kritikerroste skytespilltrilogien ble nøstet sammen med glimrende Gears of War 3 i høst. Produsent Cliff Bleszinski insisterer på at historien om denne gjengen er ferdigfortalt, men det betyr ikke at Gears of War-universet legges på hylla.

Vi nøt avslutningen på Gears of War-trilogien.

Rykende ferske rykter forteller at den polske Bulletstorm-utvikleren People Can Fly jobber med en ny trilogi i samme univers. Disse spillene skal derimot fortelle oss hva i alle dager som hendte før «E-Day» i eneren. Opphavet til spekulasjonene er ryktedelen av Official Xbox Magazine (via CVG).

Stort mer informasjon om den angivelige forløpertrilogien er det ikke å spore, og som alle andre vage rykter av dette slaget bør de nok tas med en favn salt.

Mange baller i lufta

Seriens opprinnelige utvikler, Epic Games, jobber for tiden med fem prosjekter av betydelig størrelse. Et av dem er nok et Unreal Tournament-spill, og studioet har selv sagt at rammeverket for Shadow Complex 2 er ferdig. Samtidig vet vi at de leker seg med et helt nytt spillkonsept.

Vi får se om Gears of War også er en del av de umiddelbare planene.

Les også: Gratis kartpakke til Gears of War 3

Siste fra forsiden