– Ryse skal være en stor lanseringstittel til neste Xbox

Kinect-spillet får selskap av nytt Forza, hevder kilder.

Neste Xbox-konsoll skal visstnok lanseres med et nytt Forza-spill, samt Kinect-spillet Ryse som vi sist så under E3 2011. Dette hevder The Verge, som har snakket med flere kilder med kjennskap til Microsofts planer for den neste Xbox-konsollen.

Ryse ble avduket med en knapp tominutters trailer for to år siden. Dersom spillet ikke har endret seg så alt for mye de siste årene, handler det fremdeles om å hugge ned fiender med sverd som en romersk kriger. I traileren fikk vi se hvordan utvikler Crytek tenkte at spillet kunne fungere den gang, men sannsynligvis fikk vi ikke se spillet i aksjon.

The Verges kilder hevder at spillet har blitt skrevet om av utvikler Crytek og Microsoft Studios for å virke bedre med neste Xbox. Kildene hevder videre at spillet kommer til å dra nytte av den beryktede nye utgaven av Kinect, og at den forbedrede kroppssporingen skal gjøre at man kan hugge og sparke på fiender.

Kildene hevder at Microsoft ønsker at Ryse skal være et storspill for konsollen på nivå med Gears of War og Halo.

Nytt Forza, zombiespill og familiegøy

I tillegg til Ryse skal et nytt Forza-spill også slipes sammen med den nye konsollen til høsten. Kildene viste betydelig mindre om den nyeste utgaven av kjørespillet, men skal ha sagt at grafikken er svært så livaktig. Videre skal det komme et zombie-spill og familiespill satt til en øy med Pixar-lignende grafikk. Sistnevnte skal bruke Kinect til å scanne personer inn i spillet.

Klarer ikke laste video

Dette skal være fire av flere titler som er planlagt klar til lansering i høst. Kildene hevder at tredjepartsutviklere med fokus på førstepersonskytere skal støtte opp om konsollen.

Alles øyne er nå rettet mot Microsoft, etter at Sony avduket PlayStation 4 tidligere i år. Det er ventet at vi får første glimt av neste Xbox allerede neste måned, med mer blest under E3-messen i juni.

Ryktene svirrer i alle retninger akkurat nå. Mest kontroversielt er nok antydningene om at neste Xbox kommer til å kreve en kontinuerlig nettilkobling for å virke.

Les mer om ryktene om nettkravet på neste Xbox

Siste fra forsiden