Samarbeidsdel for fire i The Darkness II

Vendettas-modusen utfyller hovedhistorien til skytespillet.

Blodhevn og voldelige løsninger på gamle konflikter er en viktig del av det kommende skytespillet The Darkness II. Mafiasjefen og demonen Jackie Estacado har mye uoppgjort rundt omkring, skal det vise seg. Men han er ikke alene.

Det har blitt klart at spillet også kommer med en samarbeidsmodus for opptil fire personer, kalt Vendettas. Den oppdragsbaserte modusen lar deg løse spesielle, lagbaserte oppdrag med vennene dine, og forteller en historie som utfyller enspillerdelen, ifølge en pressemelding fra 2K Games.

Sprøtt figurgalleri

Historien i Vendettas foregår samtidig som den i kampanjen, og lar spillerne velge mellom fire figurer som alle har sin egen tolkning av demonkraften The Darkness: Den mentalt forstyrrede og samuraisverdbærende Inugami, våpeneksperten og Mossad-agenten Shoshanna, en alkoholisert skotte med øks kalt Jimmy Wilson og en doktor kalt J.P. DuMond, som for ordens skyld kan voodoo.

All handlingen i denne delen av spillet foregår i helt nye områder, og er i utgangspunktet helt adskilt fra enspilleren. De med ekstra konkurranselyst får også sjansen til å kjøre gjennom spesielle situasjoner og eksisterende historiebrett i den nye Hit List-modusen.

The Darkness II utgis 10. februar neste år, til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Vår sniktitt på The Darkness II
Les også: The Darkness II forskyves

Siste fra forsiden