Halo 4 kom for to år siden.
Halo 4 kom for to år siden. (Bilde: Microsoft)

Samles de første fire Halo-spillene i én pakke?

Ryktene sier at Halo: The Master Chief Collection skal samle Halo 1 til 4 på Xbox One.

Nettstedet Engadget har hørt murringer om at Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 skal slippes i en samkepakke på Xbox One. Spillene skal etter sigende få et grafisk løft med høydefinisjonsoppløsning. 

Halo: Combat Evolved Anniversary Edition gjorde et godt inntrykk.
Halo: Combat Evolved Anniversary Edition gjorde et godt inntrykk.Bilde: Microsoft

En slippdato sier ikke ryktene noe definitivt om, men det hevdes at pakken kommer en stund før Halo 5 slippes neste år. Hvem som står bak pakken er heller ikke klart, men nettstedet peker ut Saber Interactive som en trolig utvikler etter at de arbeidet med oppussingen av det første spillet for et par år siden.

Med tanke på at den ryktede pakken bærer navnet The Master Chief Collection er det ikke så rart at tilleggsspillene Halo 3: ODST, Halo Wars og Halo: Reach ikke nevnes. Halo-helten figurerer nemlig ikke i disse ekstraspillene.

Microsofts galleonsfigur

Siden Bungie hoppet av Microsoft-skipet i 2007 har forskjellige studio brynt seg på Halo-serien. Utenom mobilspillet Halo: Spartan Assault er det helt klart Halo 4 fra 2012 som regnes som seriens neste stortittel. Vår anmelder følte 343 Industries greide å gjøre en bra jobb med å ta over tøylene fra Bungie, noe som lover godt når neste innslag i serien kommer på Xbox One.

Halo 3 vant manges hjerter.
Halo 3 vant manges hjerter.Bilde: Microsoft

I forrige uke ble Halo 5: Guardians annonsert. Spillet skal eter planen lanseres høsten 2015, og utvikleren lover at det skal bli både større og mer innholdsrikt enn fogjengeren. 

Mer om Halo 5 får vi garantert høre under årets E3-messe. Dersom Halo: The Master Chief Collection er mer enn bare et rykte får vi nok også høre litt om det når messa starter i juni.

Det er også en film på vei.
Alien-regissøren produserer en Halo-film »

Halo 3

X360
Slippdato: 26. september 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Halo 2

Xbox
Slippdato: 11. november 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Halo

Xbox
Slippdato: 14. mars 2002
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen