Half-Life: Alyx

Se de realistiske væske-effektene i Half-Life: Alyx

Det kritikerroste VR-spillet med ny oppdatering.

Skjermdump/YouTube

Valves nye VR-spill Half-Life: Alyx har fått mye positiv omtale på grunn av sin visuelle kvalitet, og nå har utvikleren lagt til en ny detalj som hever realismenivået enda noen hakk. Det melder blant andre Eurogamer.

Den nye 1.4-oppdateringen til spillet fyller nemlig flasker i spillet med væske som oppfører seg svært så realistisk. Flere YouTube-videoer demonstrerer effekten og viser hvordan væsken skylles rundt i flasken etter hvordan man holder den.

Stor spillmekanisk betydning har effekten riktignok ikke nødvendigvis, men den gir spillet enda flere visuelle elementer som kan beundres i en allerede fascinerende VR-verden.

Bedre grensesnitt

Andre endringer som kom i den nye oppdateringen er at grensesnittet kommer opp raskere enn før når man går tilbake til hovedmenyen i spillet, og forbedringer i grensesnittet knyttet til Addon-håndteringen.

Valve skal også ha fikset diverse stabilitetsproblemer og bugs. Workshop-verktøyet som lar deg lage modder i spillet har i tillegg fått nye funksjoner og bedre stabilitet, lover utvikleren.

Half Life: Alyx gjennomgår stadig forbedringer, og tidligere i vår fikk spillet for eksempel nye bevegelsesfunksjoner som gir spillere flere alternativer for manøvrering i VR-verdenen.

Spillet ble lansert i mars i år til meget gode anmeldelser, og mange har utropt det til det beste VR-spillet som er laget så langt.

Les også: Hvilke VR-briller bør du velge til Half-Life: Alyx? »

Siste fra forsiden