Se det første bildet fra Warcraft-filmen

Denne orken lages av gjengen bak Hulken i The Avengers.

Legendary Pictures

Den kommende Warcraft-filmens regissør, Duncan Jones, har lagt ut det første stillbildet fra filmen via sin Twitter-profil. Bildet kan du se ovenfor.

Et litt mer rent bilde som viser Orgrim.

Det du ser på er et stillbilde av Orgrim Doomhammer, en av orkenes «warchief»-ledere. De som har fulgt litt med på Wacraft-universets historie vet sikkert at han er en svært viktig figur i løpet av de tidlige spillene, der han var en sterk leder for orkehærene under krigen mot menneskene. Byen Orgrimmar i World of Warcraft er oppkalt etter ham.

Robert Kazinsky, kjent fra True Blood og Pacific Rim, har fått æren av å sette stemme til orken.

Det er Industrial Light and Magic som skal stå for Orgrims utseende i filmen. Studioet har en lang merittliste, men nettopp orke-sjefen gjøres av det samme teamet som animerte Hulken i The Avengers: Age of Ultron tidligere i år.

– Vi har kommet oss forbi punktet der disse kun er figurer i filmer. Nå har vi teknologien og ferdighetene til å skape helt nye figurer, sier Jones i et intervju med Wired om de nye bildene.

Lang prosess

Et konseptbilde fra i fjor.

I fjor fikk vi et lite førsteinnblikk i hvordan filmen skal vise orker og mennesker, noe som det har vært flere spørsmål rundt. Filmen tar nemlig sikte på å bruke en god del spesialeffekter og proteser for å skape en helt egen estetikk som ligner spillene.

Det er Moon-regissøren Duncan Jones som har endt opp med å takle filmen, etter en lang og turbulent periode med utskiftinger. Fra før av vet vi at filmen skal ta for seg det første møtet mellom menneskene og orkene, en slags opprinnelseshistorie der figurene Anduin Lothar og orken Durotan ser oppstarten av konflikten fra hver sin side.

Filmen ble ferdig innspilt allerede i 2014, men etterarbeidet krever tydeligvis sitt. Slippdatoen er satt til 10. juni 2016, etter en rekke utsettelser.

Hva skjer om du setter en fersking til å spille et nettrollespill?
Han hadde aldri spilt World of Warcraft før »

Siste fra forsiden