Se det første klippet fra den nye sesongen av The Walking Dead

Telltale Games har sluppet video fra The Walking Dead: A New Frontier.

Den tredje sesongen av den episodeinndelte spillserien The Walking Dead ble kunngjort allerede i juni i år, og siden den gang vi kun fått en kort teaser fra den første episoden. Nå har det omsider kommet en ny video fra The Waling Dead: A New Frontier.

I videoen, som du kan se øverst i artikkelen, møter vi den nye figuren Javier. Vi får se hvordan starten på zombie-epidemien påvirker figuren og hans familie, før vi deretter hopper flere år frem i tid. Som tidligere er det åpenbart en ganske guffen affære vi har i vente.

Lar deg styre to personer

Handlingen i A New Frontier er satt til fire år etter de første zombie-utbruddene, i en periode der menneskeheten prøver å komme seg på beina igjen. En av hovedpersonene, som altså heter Javier, leter etter sin bortkomne familie, og underveis blir han introdusert for ungjenta Clementine.

Telltale Games

Sammen må de to navigere en hverdag full av dødelige farer. Tidligere har Telltale uttalt at de to figurene skal være nærmest likestilte, og underveis får spillere kontrollere både Clementine og Javier.

Spillets første av fem planlagte episoder lanseres den 20. desember på PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og iOS- og Android-enheter. The Walking Dead: A New Frontier blir i utgangspunktet kun tilgjengelig digitalt, men fysiske versjoner kommer til PlayStation 4 og Xbox One den 7. februar.

Hideo Kojimas nye spill blir tilsynelatende også ganske intenst: Her er den nye traileren fra Death Stranding »

Siste fra forsiden