Se en hel time fra monster-skytespillet Evolve

Interaktiv trailer viser deg en full omgang fra flerspillerbonanzaen.

2K Games

I desember i fjor gikk det kjente spillselskapet THQ, som blant annet har utgitt de første Saints Row-spillene og det originale Company of Heroes, konkurs etter lang tid med økonomiske problemer.

Som et resultat ble både spillrettighetene og studioene til THQ auksjonert ut til andre aktører i spillbransjen, deriblant et førstepersons skytespill ved navn Evolve, som selskapet Take-Two Interactive nå sitter på rettighetene til.

Timelangt klipp

På det tidspunktet var det ikke så mye som var kjent om spillet, men i januar i år ble Evolve endelig formelt kunngjort. Spillet utvikles av Left 4 Dead-studioet Turtle Rock Studios og går ut på at fire spillere som er på samme lag skal kjempe mot ett monster som styres av en femte spiller.

Fire mot én betyr ikke nødvendigvis enkel seier i Evolve.

Med unntak av en relativt intetsigende trailer som ble sluppet for et par måneder siden har vi hittil ikke sett så mye til hvordan konseptet fungerer i praksis, men nå foreligger det et rykende ferskt klipp som gir en meget detaljert innføring i spillmekanikken.

Klippet viser en hel omgang fra Evolve og er på hele 52 minutter. Videoen gir blant annet et godt innblikk i rollene til de fire klassene som jegerne tilhører, kalt «medic», «assault», «support» og «trapper». Sistnevnte har ansvaret for å spore opp monsteret og hindre det fra å slippe unna.

Voksende monster

For å ivareta balansen i spillet er monsteret i stand til å vokse seg stadig større og sterkere, og etter klippet å dømme blir det etter hvert ingen smal sak å nedkjempe krabaten.

For bekvemmelighetens skyld er videoen gjort «interaktiv», det vil si at man kan trykke på knapper i videoen for å skifte mellom perspektivene til de fire ulike klassene.

Evolve har ennå ikke fått en lanseringsdato, men spillet skal slippes i løpet av fjerde kvartal i år til Windows, Xbox One og PlayStation 4. Den timelange videoen kan du se under.

Vi har allerede testet Evolve:Spillet har sine mangler, men er absolutt lovende »

Siste fra forsiden