Se første glimt av Star Wars Jedi: Fallen Order

Blir singleplayer-spill og har ingen mikrotransaksjoner, lover EA.

På Star Wars Celebration-arrangementet i helgen avduket EA og Titanfall-utvikleren Respawn Entertainment omsider Star Wars Jedi: Fallen Order.

Spillet ble presentert på scenen i en live-sending på Twitch, og samtidig ble den første traileren sluppet. Den kan du se øverst i artikkelen, og er kun en historietrailer som dessverre ikke viser oss noe av selve spillet.

Spillet skal lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og PC 15. november i år.

Historiefokusert singleplayer-spill

Star Wars Jedi: Fallen Order er et singleplayer-spill med stort fokus på historie, og i forkant av kunngjøringen forsikret EA i en Twitter-melding at spillet verken får mikrotransaksjoner eller loot-bokser.

Skjermbilde fra traileren.
EA

I spillet inntar man rollen som Cal Kestis, som beskrives som en av de siste overlevende medlemmene av Jedi-ordenen etter utrenskningen av Order 66.

Utover dette ble det ikke avslørt så mye mer om hva vi har i vente, ei heller historiemessig eller spillmekanisk, men utvikleren lover at mer informasjon vil bli delt ganske snart.

Et av hintene vi fikk var imidlertid at lyssabelen vi fikk servert i teaseren for noen dager siden vil spille en sentral rolle, og det ble også avslørt av sabelen vil utvikle seg underveis i spillet – uten at det er klart hva dette innebærer.

Star Wars Jedi: Fallen Order ble først kunngjort på E3-messen i fjor og skal i følge utvikleren selv servere «førsteklasses action og banebrytende spillmekanikk».

Les også: ­Titanfall-utviklernes Star Wars-spill heter Jedi Fallen Order »

Siste fra forsiden