Se ham runde Destinys vanskeligste raid alene, uten å skyte én kule

Brukte tre måneder på å mestre raidet.

Den siste spurten.
Skjermbilde av video, The HM05

For litt over en måned siden skrev vi om hvordan seks spillere kom seg gjennom Destiny-raidet Crota's End uten å fyre av et eneste skudd. Nå har én spiller greid å gjøre det samme helt alene.

Det er Destiny-streameren «TheHM05» som kan skryte på seg rekorden. Med en Warlock-figur har han i de siste tre månedene spilt gjennom flere av raidets områder igjen og igjen for å trene, og har sågar prøvd seg på hele sulamitten på høyeste vanskelighetsgrad. Til slutt greide han det, og resultatet kan du se i videoen nedenfor.

– Dere sa jeg ikke kunne klare det. Sa det var umulig. Dere er alle dumme, og jeg er best, ler han etter å ha gjennomført det hele.

Crota's End regnes for å være det vanskeligste oppdraget i spillet. Det såkalte «raidet» var en del av utvidelsen The Dark Below som kom i desember, og er egentlig myntet på totalt seks spillere som jobber sammen.

For å runde Crota's End uten å bruke skytevåpen brukte «The HM05» ferdigheten som lar ham få kontinuerlige granater. I tillegg falt valget på Warlock-klassen Sunsinger på grunn av det sterke nærkampsangrepet og granatferdighetene.

Imponerende tall

Destiny ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One og PlayStation 4 9. september i fjor. En god del koser seg stort med spillet, men vår anmelder og andre hadde en del å utsette på skyteopplevelsen..

Likevel har spillet slått an. Ifølge Activision har Destiny satt heftige rekorder: den største lanseringen for en ny serie i spillhistorien, samt blant de ti største spillanseringene noensinne. Sist vi hørte hadde spillet også 9,5 millioner registrerte spillere.

Skytetoget har ikke stoppet for Bungie og Activision ennå:
Destiny-oppfølgeren er allerede under utvikling »

«The HM05» gjør greia si. (Video: TheHM05)

Siste fra forsiden