Apex Legends - sesong fem

Se hva den neste Apex Legends-figuren bringer til slagmarken

Respawn slapp skikkelige detaljer om Loba i ny trailer.

Tirsdag kveld sparker Respawn i gang den femte sesongen med Apex Legends. I forkant av slippet har utvikleren gitt oss små doser med informasjon i tur og orden, og mandag var tiden omsider inne for å avsløre alle detaljene om spillets nyeste figur – Loba.

Loba inntar Apex Legends-arenaen i spillets femte sesong.
EA

Fra tidligere vet vi at den spenstige mestertyven entrer slagmarken i håp om å hevne seg på Revenant, roboten som myrdet hennes far. Takket være den nyeste Apex-traileren – som du kan se øverst i artikkelen – vet vi nå også akkurat hvilke evner og egenskaper hun stiller med, samt hvordan de fungerer.

Med den taktiske evnen Burglar's Best Friend kan Loba kaste armbåndet sitt, på samme måte som en granat, og så forflytte seg øyeblikkelig dit det lander. Den passive Eye for Quality-egenskapen lar Loba se verdifulle gjenstander gjennom vegger, slik at du enkelt kan se hvilke hus som er verdt å stikke innom.

Sist men ikke minst er Black Market Boutique, Lobas Ultimate-evne. Denne åpner en slags butikk hvor som helst på kartet, der hyllene fylles av utstyr og gjenstander som befinner seg i nærheten. Med Black Market Boutique kan du og lagkameratene enkelt hente utstyr uten å måtte forlate skjulestedet, men ettersom butikken også er åpen for motspillere kan den tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.

Sesong fem av Apex Legends byr ellers på store endringer til Kings Canyon-kartet, et nytt battle pass og en etterlengtet «reconnect»-funksjon. Spillere kan også legge ut på oppdrag mot datastyrt motstand i en ny modus Respawn kaller Quests.

LES OGSÅ: Respawn skal visst lage flere Star Wars Jedi: Fallen Order-spill »

Siste fra forsiden