Konkurranse

Se hva du kan vinne i vår siste julekalenderluke

Et av årets største spill, med noko attåt.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Et av årets største spill

I vår siste luke for året kan du vinne Call of Duty: Modern Warfare Dark Edition til PC. Dette er en spesialutgave av det nyeste Call of Duty-innslaget, som inneholder en god del ekstra snadder. Mest nevneverdig er kanskje Night Vision-brillene som lar deg se 20 meter i bekkmørke. Ellers inneholder spesialutgaven også et steelbook-omslag, og et knippe virtuelle gjenstander, som en spesiell kniv til flerspiller, og ekstrainnholdne All Ghilled Up, Crew Expendable og War Pig.

Vi likte for øvrig spillet veldig godt, noe du kan lese mer om i vår anmeldelse.

Premien er levert av Activision.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
26 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden