Video

Se Mario Kart bli en smule mer grusomt i Grand Theft Auto V-byen

Pass deg for rørleggeren i gokarten!

Spillmediet rommer opplevelser av alle slag. Plattformhelter bykser seg gjennom fargerike verdener i ett spill, mens drager og demoner må slaktes i et annet. Men hva skjer om opplevelsene begynner å blø over i hverandre?

Det får vi et slags svar på i modifikasjonsvideoen du kan se øverst i artikkelen. Her ser vi Nintendos plattformheltikon tråle gjennom Los Santos fra Grand Theft Auto V som om byen skulle være en eneste stor Mario Kart-bane.

Mario Kart blir liksom litt mer uskyldig i denne formen.

Her finnes det ingen bananskall, røde skjell eller mynter å samle. I stedet meier helten ned uskyldige forbipasserende og terger på seg lovens lange arm.

Faktisk er videoen – som er skapt av YouTube-eren The Guitarjammer – et resultat av to forskjellige modifikasjoner til Grand Theft Auto V: Mario Mask-modifikasjonen og en Kart-modifikasjon.

Modifikasjons-boom

Etter lanseringen av Grand Theft Auto V til Windows 14. april har det dukket opp mange modifikasjoner. Vi har tidligere skrevet om en modder som tar over spillet med sin egen telefon, og har fått med oss at skaperen av iCEnhancer, den store grafiske overhalingen av Grand Theft Auto IV, har begynt å snuse på hvilke muligheter Grand Theft Auto V har å by på.

Denne modifikasjonen gjør Grand Theft Auto V merkbart penere »

Siste fra forsiden