Se mer av Playerunknown's Battlegrounds' ørkenbrett

Nye bilder gir en fersk kikk på skytespillets neste slagmark.

Bluehole

Brendan «Playerunknown» Greene, hjernen bak et av årets største spillfenomen, har gitt oss vår hittil største kikk på det kommende ørkenbrettet i Playerunknown's Battlegrounds (PUBG).

Ørkenbrettet stikker også utenfor allfarvei.
Bluehole

En serie med bilder publisert av Greene på Twitter viser helt nye glimt av spillets neste slagmark. Vi kan blant annet skue et fengsel, en slags idrettsarena og flere av de ruvende høyblokkene som preger brettets storby.

Du kan se alle bildene under artikkelteksten.

Variert terreng

Bildene tar oss også med utenfor allfarvei, til en forlatt gård omgitt av sand og stein. Overalt finnes det varierte steinformasjoner, som tilsynelatende vil by på ypperlige steder å gjemme seg eller sette opp bakholdsangrep.

Med klatring i PUBG vil det bli langt lettere å ta seg opp i høyden, som introduserer en ny dimensjon til spillet. Klatresystemet – som skulle vært introdusert til spillets testservere, før det ble utsatt – lar spillere komme seg opp på tilnærmet alle stillestående gjenstander under 2,3 meter i høyde. En vandring blant åsene i ørkenbrettet kan dermed bli en svært nærvepirrende opplevelse.

Utvikler Bluehole har enda ikke bekreftet når spillere får ta turen til ørkenen, men trolig blir det en gang i år. På den nylig avholdte PAX Australia-messen mente Greene at det nye brettet kommer like før lanseringen av spillets fullversjon på PC, som er planlagt mot slutten av desember.

Playerunknown's Battlegrounds er snart klart for testing på Xbox One.
Det populære skytespillet ankommer Microsoft-konsollen i desember »

Siste fra forsiden