Se Nintendos pressekonferanse direkte

Natt til mandag braker det løs på Nintendo sin før-E3-pressekonferanse i Los Angeles.

På tirsdag starter årets største messe for oss spillinteresserte, Electronic Entertainment Expo (E3), i Los Angeles, USA. I tråd med tradisjonen kommer de tre store konsollutviklerene, Nintendo, Microsoft og Sony, til å holde hver sin enorme pressekonferanse før selve messen starter, og først ut i år er Nintendo med en før-E3-pressekonferanse. Sendingen starter ved midnatt (natt til 4. juni), og det pleier å være et forholdsvis tett sendeskjema på pressevisninger som dette.

Vi vet ikke så veldig mye om hva vi kan forvente oss av nyheter og nye titler (utover at Mario dukker opp), men Nintendo selv lover at det kommer til å bli fokus på deres kommende konsoll, Wii U. I tråd med lekkasjer til både presse og fra utviklere på twitter den siste tiden, bør de fleste detaljene begynne å falle på plass nå – og vil du være blant de første til å vite alt kan du følge pressekonferansen her.

Vi kommer selvsagt tilbake med full dekning av det som skulle være av interessante nyheter etter pressekonferansen. Sendingen starter ved midnatt.

Se Nintendos pressekonferanse direkte her


Streaming Live by Ustream

Siste fra forsiden