Se nye spillscener fra storsatsingen Destiny

Bungie har sluppet en ny video med flere detaljer fra skytespillet.

Bungie

Den neste storsatsingen fra Halo-skaperen Bungie ble omsider vist frem med brask og bram under Sonys E3-show natt til tirsdag.

Sony mener Destiny vil «definere denne generasjonens spill» og presenterte spillet i form av en heidundrande og forseggjort trailer, men likevel fikk vi ikke sett mye til selve spillet midt i alt det datagenererte innholdet.

Ferskt klipp med mer info

Nå har imidlertid Activision vært elskverdige nok til å slippe en ny video som gir oss et grundigere innblikk i hva vi har i vente fra spillet, som etter alt å dømme blir en storslått affære. Enorme kamper er tilsynelatende bare en liten del av det hele.

Det blir mange områder å utforske i Destiny.

I videoen viser Bungie-medgrunnleggeren Jason Jones blant annet frem det omfattende systemet for konfigurering og oppgradering av figurene, flere av våpnene man kan få tak i og et utvalg rustninger man kan utstyre spillfiguren sin med. Det ser ut til å være mange muligheter på menyen.

Jones presenterer også en spesiell funksjon i spillet kalt «The Director», en slags assistansefunksjon som hjelper deg å skaffe oversikt over hva som til enhver tid kan gjøres i spillet og hva som er belønningen for å gjøre det. Det skal nemlig være ekstremt mye å ta seg til her.

Samarbeid og utforskning

Ellers kan Jones opplyse at spillet helt fra starten ble bygd som et samarbeidsspill, med mange heftige og krevende fiender å bryne seg på i fellesskap med andre. Det er imidlertid også lagt stor vekt på utforskning.

Destiny skal lanseres til PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 og Xbox One 9. september i år. En åpen beta vil starte allerede 17. juli. Du kan se det nye klippet i videovinduet under.

Vi har intervjuet skaperne av Destiny: De fortalte oss at spillet skal tilby noe nytt hver gang du skrur det på »

Siste fra forsiden