Sender rosa drapsskorpioner på pirater

Serious Sam 3 har en temmelig snedig kopisperre.

Skytespillsjangeren har sin andel superhektiske og snåle adrenalineksplosjoner, men Serious Sam-serier må kunne sies å være spydspissen for dette segmentet. Siden 2001 har actionhelten Sam Stone massakrert romvesner på brutalt og bekymringsløst vis, og den 22. november i år var det duket for det tredje spillet i serien.

Her møter Sam sin aller største nøtt så langt, om det viser seg at du har piratkopiert spillet. Utvikler Croteam hisser enkelt og greit en diger, rosa og udødelig skorpion på de som ikke har rent mel i posen, ifølge RPS.

Du kan se en video av den illsinte krabaten helt nederst, og det levner vel ingen tvil om at det så godt som umulig å komme seg noe sted med den der i hælene. At den tilsynelatende har to digre mitraljøser og evnen til å rase mot deg hjelper selvsagt ikke.

Tidligere i år kunne vi melde om et lignende, om enn mer pasifistisk kopisperretiltak fra en annen øst-europeisk spillutvikler. Tsjekkiske Bohemia Interactive flettet like greit inn en kopisperre som fikk hele skjermbildet til å renne i helikopterspillet Take On Helicopters.

Serious Sam 3: BFE ble utgitt 22. november til PC.

Drapsskorpion.

Siste fra forsiden