Serious Sam 4

Serious Sam 4 er kunngjort – lover deg tusenvis av fiender på samme område

Se gameplay-videoene.

Utgiveren Devolver Digital har nå offisielt kunngjort det neste innslaget i den viltre skytespillserien Serious Sam.

Serious Sam 4 lanseres på Steam og Google Stadia-plattformen i august i år, uten at det foreligger en mer spesifikk dato på nåværende tidspunkt.

I tillegg til lanseringstraileren, som du kan se øverst i artikkelen, har utgiveren også sluppet en rekke gameplay-videoer som viser oss spillet i aksjon. Disse kan du finne på spillets Steam-side.

Croteam

Massive mengder fiender

Denne gangen loves det fullt trøkk helt fra starten av, og i én av gameplay-videoene opplyses det at man enkelte steder i spilet kan vente seg intet mindre enn tusenvis av fiender på det samme området. Det ligger altså an til å bli en hektisk affære.

Utvikleren Croteam hintet om at Serious Sam 4 ville komme allerede i 2014, som Gamer-rapporterte, men det skulle altså ta litt lengre tid enn det.

Det første spillet i serien, Serious Sam: The First Encounter, kom ut helt tilbake i 2001, og det hittil seneste innslaget, Serious Sam 3: BFE, ble lansert i 2011.

– Det tar en time eller to med Serious Sam 3 før spillet begynner å vise seg fra sin beste side, men når det først skjer får vi et heftig førstepersons skytespill med mer action enn i hele Call of Duty-serien kombinert. Når spillet er på sitt beste er det en utrolig intens opplevelse hvor det nesten føles som om du danser rundt med fiendene helt til alle er borte, skrev vår anmelder om det tredje spillet og delte ut 7 av 10 poeng.

Les også: Call of Duty: Warzone introduserer flere våpen til Gulag-kampene »

Siste fra forsiden