– Serious Sam 4 kommer i år

Og utviklerne jobber også med et hjernetrimspill.

Croteam

Nettstedet Seriously! har tatt kontakt med sjefen hos Croteam, Roman Ribaric, og spurt ham ut om studioets planer for året.

Den mest spennende nyheten er at den kroatiske utvikleren planlegger å lansere Serious Sam 4 i løpet av siste kvartal 2014. De vil fortsatt ikke røpe noen detaljer om spillet, men vi kan vel anta det involverer å slakte enorme horder av romvesener.

Mengder av lanseringer

Serious Sam 3: BFG på PC. (bilde: Gamer.no)

I tillegg røpet Ribaric at Serious Sam 3: BFE skal lanseres på PlayStation Network for PS3 i løpet av året – og det virker ikke som denne lanseringen er særlig langt unna.

Serious Sam 3: BFE er også på vei til Android-plattformen, men vil kun støtte systemer som har grafikkbrikken Tegra K1 eller bedre. Lanseringen av denne versjonen vil finne sted i løpet av årets siste halvdel.

Selskapet vil også gi ut to andre Serious Sam-prosjekter, denne gangen laget av uavhengige utviklere. De heter Serious Sam Revolution og Serious Sam Origins. Begge disse spillene er nye utgivelser basert på motoren fra de gamle Serious Sam-spillene.

Den siste nyheten er også ganske spennende. Croteam jobber nemlig med et helt nytt spill, som ikke har noe med Serious Sam å gjøre. Det blir et førstepersons hjernetrimspill som ifølge Seriously! beskrives som en blanding av Portal og The Witness.

Ifølge skribent Tom Jubert, som blant annet er kjent for sitt arbeid som skribent på grøsserspillene i Penumbra-serien, vil den ikke-annonserte hjernetrimmeren by på mye humor, men ha en stil som er helt ulik Serious Sam. Dette spillet skal også lanseres i løpet av året.

Serious Sam-tilhengere bør forøvrig sjekke ut fjorårets nyversjoner av Shadow Warrior og Rise of the Triad.

Siste fra forsiden