Detaljer om Ninja Turtles: Smash Up

Skurker mot helter

Skilpaddeaction fra Smash Bros.-skapere.

I natt avholdt Ubisoft sin pressekonferanse, men blant stortitler som Assassin's Creed 2 og No More Heroes 2: Desperate Struggle var det merkelig stille rundt Wii-tittelen Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up.

Det var allerede kjent at dette er et slåssespill fra flere av folkene bak Super Smash Bros.-serien og at det vil dele mye av det samme oppsettet som med sistnevnte. I dag har det dukket opp litt flere detaljer.

I en pressemelding fra Ubisoft fortelles det nå at vi får velge figurer fra både skurke- og heltegalleriet i Turtles-universet, og at kampene utkjempes på spillerbrett med bevegende plattformer og diverse andre hindringer. Spillet kan spilles alene i en historiemodus eller selvfølgelig med venner og bekjente. Det nevnes også nettbasert flerspiller.

Handlingen i spillet er skrevet av Peter Laird, medskaperen av Turtles i sin helhet, og for den svorne Turtles-entusiasten kan det visstnok låses opp en hel del saker fra Turtles’ 25 år lange livsløp (uvisst hva).

Det vil for øvrig også slippes en ny versjon av klassikeren Turtles in Time til Xbox Live Arcade i løpet av sommeren, titulert Turtles in Time: Re-Shelled.

Se E3-traileren til Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up:

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden