Skyteaction til Commodore 64

Shoot'em'up Destruction Set lansert

Psytronik Software har lansert sitt nyeste produkt for Commodore 64 – fire skytespill på én kassett.

For kort tid siden fortalte vi om Psytronik Software, et selskap som gir ut Commodore 64-spill til entusiastiske nostalgikere og samlere verden over. Nå har de lansert sin nyeste utgivelse, Shoot'em'up Destruction Set.

Krigsaction i Flight of the Albatross.

Dette er en pakke med fire skytespill, alle laget i Sensible Softwares klassiske Shoot'em'up Construction Kit (også kjent som SEUCK), men forbedret slik at de holder en kommersiell standard.

Det første spillet er Silverfish, et sideskrollende actionspill inspirert av klassiske Silkworm. Deretter har vi Flight of the Albatross, et horisontalt skrollende skytespill satt til andre verdenskrig. Det tredje spillet er det Commando-aktige Nukenin & The Ronin, mens det siste spillet, Insectophobia, lar deg drepe forvokste innsekter.

Spillpakken ble opprinnelig lansert i 1994, og fikk hele 90% av spillbladet Commodore Format. De fire spillene i pakken representerer noe av det mest avanserte som er laget med SEUCK-systemet.

2008-versjonen kommer i lekker innpakning, og har i tillegg fått nye lasteskjermer slik at du har noe å titte på mens du venter på at spillene skal lastes inn.

I tillegg til å få spillene på kassett, får du også tilgang til en .tap-fil, som kan brukes med emulator. Denne filen er en direkte kopi av kassetten du får i posten.

Siste fra forsiden