Demo: Scorpion: Disfigured

Skyting fra Ukraina

Dette er et skytespill med stort fokus på action.

I forrige uke kunngjorde den tyske utgiveren bitComposer sin tilværelse, og et av spillene de hadde sikret seg utgivelsesrettighetene til var skytespillet Scorpion: Disfigured. Nå har nettstedet Worthplaying fått tak i en demo av spillet (alternativ lenke: Atomic Gamers).

Scorpion: Disfigured foregår i 2048, et eller annet sted i Midtøsten. Verden er ødelagt av atomkrig, romvesener har invadert og religiøs fanatisme har nådd nye nivåer. Dermed ligger alt til rette for et skytespill hvor fokuset er på ren action.

Du spiller en spesialagent med ekstreme fysiske og psykiske egenskaper, og om ikke de mange oppgraderbare våpnene du får hendene på i spillet er nok kan du ved hjelp av tankekraft ta makten over motstanderne dine i korte perioder.

Andre spesialegenskaper inkluderer muligheten til å se i mørke, få tiden til å gå saktere og å skape et energiskjold rundt deg.

Demoen hos Worthplaying er på 640 MB, og det er ikke klart nøyaktig hva den inneholder. Sjekk spillets nettsted for mer informasjon om Scorpion: Disfigured, som skal lanseres før jul.

Siste fra forsiden