Project Natal med slippmåned?

Sladrehank

Markedssjef i Saudi Arabia fortalte litt mer enn han burde.

Det har lenge vært klart at det kamerabaserte og bevegelsesfølsomme kontrollsystemet til Xbox 360, Project Natal, vil komme på tampen av 2010.

Spiller vi på denne måten i oktober?

Microsoft har selv hintet mot et aggressivt julesalg, men ting tyder nå på at Natal gis ut på verdensbasis allerede i oktober.

Syed Bilal Tariq er markedssjef for denne delen av Microsoft i Saudi Arabia, og kunne ifølge Gamespot fortelle landets Kanal 2 at Project Natals slipp er rett rundt hjørnet.

– Project Natal kommer ut i Saudi Arabia samtidig som resten av verden, og det blir en gang i oktober. Vi kommer til å avklare en nøyaktig dato etter E3, men det blir definitivt i oktober 2010, fortalte Tariq.

Gamer.no er invitert på en privat visning av Natal et sted i Europa i dag og skal se kontrollsystemet i aksjon på sommerens E3, og vi vil selvsagt rapportere hjem om en bekreftet dato blir avslørt.

Microsoft i USA vil i hvert fall ikke bekrefte opplysningene fra Midt-Østen, og viser til tidligere uttalelser der man har sagt at Natal kommer opp mot jul 2010.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden