Slakt zombier i Ninja Gaiden Z

Mega Man-skaperens Yaiba er et Ninja Gaiden-spill.

I forrige uke fikk vi den første informasjonen om et prosjekt ved navn Yaiba, som er et zombiespill fra den legendariske Mega Man-skaperen Keiji Inafune. Nå er det klart at Yaiba er navnet på hovedpersonen i spillet, og at det vil hete Ninja Gaiden Z.

Ifølge Eurogamer ble spillet vist frem på Team Ninjas pressekonferanse i forbindelse med Tokyo Game Show. Det lille vi vet om spillet er at Yaiba av en eller annen grunn jakter på seriens tradisjonelle helt, Ryu Hayabusa, og at det vil inkludere massevis av zombieslakt.

– Realiteten for mange spillskapere er at de ikke kan lage de spillene de virkelig ønsker å lage. Det er begrensninger og regler og folk som har noe å si. Jeg er svært glad for at jeg nå kan lage akkurat det spillet jeg virkelig vil lage, sa Inafune under presentasjonen.

Inafune er ikke fremmed for de vandøde. Han var produsent på Dead Rising, som fikk mye god kritikk da det kom ut. Selve utviklingen foregår ikke hos Team Ninja, men hos amerikanske Spark Unlimited, utvikleren bak spill som Turning Point: Fall of Liberty og Legendary: The Box. De jobber også med Lost Planet 3 for Inafunes tidligere arbeidsgiver, Capcom.

Vi vet ikke hvilke plattformer spillet kommer til, eller når det kommer.

Team Ninja brukte forøvrig også anledningen til å annonsere Ninja Gaiden Sigma Plus 2 for PlayStation Vita. Dette vet vi heller ikke mye om, annet enn at det slippes tidlig neste år.

Les også: Intervju: – Zombier er upopulært i Japan
Les også: Anmeldelse: Ninja Gaiden 3

Yaiba-teaseren fra forrige uke.

Siste fra forsiden