Call of Duty: Modern Warfare - flerspiller

Slik blir flerspillerdelen i Call of Duty: Modern Warfare

Spillere får teste opplegget selv i en åpen beta neste måned.

Torsdag dro Activision og Infinity Ward offisielt sløret av flerspillerdelen til Call of Duty: Modern Warfare. Som hintet til tidligere byr opplevelsen på en blanding av små frenetiske kamper og større slag for flere spillere, og du kan se den første smakebiten i traileren over.

– Den ultimate lekeplass

«The Ultimate Multiplayer Playground» – eller den ultimate flerspillerlekeplassen på godt norsk. Slik beskrives flerspillerdelen i Modern Warfare, og Activision legger stor vekt på at Modern Warfare skal levere stor variasjon for å treffe så mange spillere som mulig.

Call of Duty: Modern Warfare.
Activision

Kampene strekker seg fra den kompakte Gunfight-modusen for to lag på to spillere, til tradisjonelle 6-mot-6-bruduljer og slag med 10-mot-10, 20-mot-20 og enda mer. I en pressemelding forteller utvikleren at Modern Warfare vil ha ekstra svære kart med støtte for digre kamper mellom over 100 spillere av gangen.

Hvorvidt dette betyr battle royale eller noe som ligner mer på Battlefield gjenstår å se.

– Vår mål med Modern Warfare er å bringe alle spillerne sammen fra første dag. Vi kutter sesongpasset og leverer diverse gratiskart, en haug med innhold etter lansering og vi utvikler spillet for spill på tvers av plattformer, forteller spillsjef Patrick Kelly.

Foruten moduser og kart, hintet utvikleren også om større valgfrihet hva våpen og utstyr angår. Gjennom et nytt system kalt Gunsmith får spillere tilpasse figuren sin etter ønske, som bygger opp under det taktiske aspektet ved Call of Duty: Modern Warfare.

Åpen betatest

Hvordan flerspillerdelen faktisk fungerer får spillere teste selv om en drøy måned. Activision har nemlig invitert alle som vil til betatesting av opplevelsen, der spillere blant annet får prøve ut spill på tvers av plattformer.

Call of Duty: Modern Warfare.
Activision

Det er riktignok PlayStation 4-spillerne som får slippe til først, med en eksklusiv testperiode fra 14. til 16. september. Dersom du forhåndsbestiller Modern Warfare på Sony-konsollen kan du hive deg inn allerede 12. september.

Helgen etter får også PC- og Xbox One-spillere slippe til. Det begynner med tidlig tilgang for de som forhåndsbestiller 19. september, da også PlayStation 4-gjengen kan hoppe inn igjen. Deretter får alle på samtlige plattformer slippe til fra 21. til 23. september.

Akkurat hva man får teste er enda ikke bekreftet, men trolig vil Activision avklare dette i løpet av ukene som kommer. Call of Duty: Modern Warfare lanseres offisielt den 24. oktober.

Les også
Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare

Vi likte det vi fikk se av Call of Duty: Modern Warfare i sommer.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden