Slik har du aldri sett Skyrim

Når man kjører 100 mods samtidig ser spillet slik ut.

En modder som kaller seg selv Unreal har i den siste tiden eksperimentert med mange forskjellige mods til PC-utgaven av fjorårets store rollespill, The Elder Scrolls V: Skyrim. Resultatet av eksperimenteringen kan du se i de uhorvelig vakre skjermbildene (under artikkelen) og videosnutten som ligger vedlagt.

Den ivrige spilleren har visstnok over 800 grafiske modifikasjoner installert, men benytter seg kun av om lag 100 stykker av gangen for å ta bildene og videoene.

Selvfølgelig fører den tunge moddingen til et betraktelig fall i bildeoppdatering, av en eller annen grunn mest når Unreal tuklet med gresset.

Kraftig maskin

Unreal kjører spillet på en overklokket Core i5-2500k og med grafikkortet GeForce GTX 670. Dessverre har han ikke holdt styr på akkurat hvilke modifikasjoner som har vært i bruk for bildeknipsingen, noe som gjør det vanskelig å reprodusere bildene.

De mange spillene satt til Tamriel-verdenen har ry på seg for sine ivrige modifiseringssamfunn rundt omkring på nettet. Både The Elder Scrolls III: Morrowind og The Elder Scrolls IV: Oblivion har fått en drøss med modifikasjoner opp gjennom årene. Ikke alle går på det grafiske – noen mods legger til gjenstander, bygninger og personer i verdenene også.

Mer fra Bethesda

Om man er sulten på mer offisielt innhold til Skyrim, er det bare å glede seg til neste uke. Da kommer tilleggspakken Dragonborn som blant annet lar deg tumle rundt på øya Solstheim nord-øst for landmassen i rollespillet. Muligheten til å ri på drager er også en av nyhetene.

I første omgang, den 4. desember, kommer pakken til Xbox 360, men vi regner med at en PC-utgave ikke er langt unna. Verre er det med PlayStation 3-eiere som fremdeles ikke har fått noe av ekstrainnholdet fra spillet, på tross av tegn om snarlige utgivelser i den siste tiden.

Se resten av bildene i Unreals gallerier omkring på nettet.

Kilde: Joystiq

Les også: Neste Skyrim-utvidelse tar form Les også: Nytt håp for Skyrim-innhold til PlayStation 3

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden