Smartere fiender i Borderlands 2

Detaljer fra det kommende spillet begynner å dukke opp.

Forrige uke kunne vi melde at Borderlands 2 offisielt er under utvikling og forventes i butikkene i løpet av 2012. Nå begynner de første detaljene å komme frem.

Det er i den nyeste utgaven av spillmagasinet GameInformer at vi får høre mer om det kommende Gearbox Software-spillet, kan CVG meddele.

Varm velkomst i Borderlands.

Blant annet skriver det amerikanske spillbladet at fiender og andre datastyrte figurer vil få en betydelig forbedret kunstig intelligens som lar dem delta i interaktive dialoger med spillerne. Fiender vil i tillegg ha egne spesialvåpen avhengig av klasse.

Det blir også et gjensyn med flere av figurene fra det første spillet, selv om disse ikke vil være spillbare. Isteden får vi nye figurer i hovedrollene – med helt nytt arsenal. I Borderlands 2 vil også «Eridium» spille en rolle. Det skal visstnok skal kunne brukes til å oppgradere våpen og kjøretøy, i tillegg til å kunne brukes som valuta.

Om en ukes tid sparkes spillmessa Gamescom i gang i Köln, og ryktene vil ha det til at vi får høre mer om det kommende Gearbox-spillet der. Vi venter i spenning!

Les også: Vår anmeldelse av Borderlands

Siste fra forsiden