Kena: Bridge of Spirits

Smellvakre Kena: Bridge of Spirits har fått slippdato og ny trailer

Kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5 i august.

Kena: Bridge of Spirits, det nydelige eventyret fra utvikler Ember Lab, har fått sin offisielle slippdato. Spillet kommer til PC via Epic Games Store, PlayStation 4 og PlayStation 5 den 24. august.

Kena: Bridge of Spirits.
Ember Lab

Datoavsløringen kom i forbindelse med Sonys nyeste State of Play-sending, som ble avholdt torsdag kveld. Der viste Ember Lab også frem en flunkende ny trailer for opplevelsen, som du kan se øverst i artikkelen.

Traileren serverer nok en smakebit på spillets mystiske historie. Vi følger protagonist Kena, en ung jente som legger ut på vandring for å rydde bort skogens onde krefter og gi nytt liv til en gammel landsby.

Ellers sper videoen på med en solid dose spilling. Her får vi blant annet se Kena på oppdagelsesferd i vakre omgivelser og ute i actionfylte kamper – der spillere må kombinere nærkamp, pil og bue og diverse magiske krefter for å takle en rekke forskjellige monstre.

Kena: Bridge of Spirits kommer i to forskjellige utgaver. Standardutgaven koster drøye 400 kroner, mens spesielt interesserte kan slenge på en ekstra hundrings for å sikre seg lydsporet og diverse kosmetikk for bruk i spillet.

LES OGSÅ: Her er alle nyhetene fra State of Play-sendingen »

Siste fra forsiden