Kena: Bridge of Spirits

Nydelige Kena: Bridge of Spirits utsettes

Utvikleren trenger en ekstra måned til finpuss.

Ember Lab

Kena: Bridge of Spirits rekker likevel ikke sin planlagte lanseringsdato. I stedet for 24. august skal spillet nå ut først en måned senere, nærmere bestemt 21. september.

Via Twitter forklarer utvikler Ember Lab at det ikke var enkelt å måtte utsette spillet. Likevel ble det nødvendig for å sørge for at opplevelsen fungerer akkurat som den skal på samtlige plattformer.

– Vi har tatt den vanskelige beslutningen om å utsette lanseringen av Kena til 21. september for å polere på spillet for alle plattformene. Teamet har jobbet ekstremt hardt og vi føler at den ekstra tiden er kritisk for å sørge for at vi leverer den beste mulige opplevelsen.

Actioneventyret Kena: Bridge of Spirits ble opprinnelig avduket sommeren 2020. Spillet introduserer oss for ungjenta Kena, som må bruke kamp og sine mystiske krefter for å bringe liv tilbake til en fortapt landsby.

Kena: Bridge of Spirits er konsolleksklusivt for PlayStation 4 og PlayStation 5, som antyder at det vil komme til Xbox etter hvert. Spillet gis også ut på PC via Epic Games Store.

LES OGSÅ: Neste God of War utsettes til 2022 »
LES OGSÅ: Det nye Flåklypa-spillet er utsatt »

Siste fra forsiden