Flåklypa Grand Prix

Det nye Flåklypa-spillet er utsatt

Utviklerne har fått Wenche Myhre med som stemmeskuespiller.

Ravn Studio
Nyhetsbrevet som ble sendt ut.

De siste årene har Ravn Studio og Rock Pocket Games jobbet med å lage en nyversjon av det velkjente Flåklypa-spillet fra 2000. Planen har vært å slippe spillet til PC og Nintendo Switch våren 2021, men nå forteller utviklerne at spillet er utsatt.

– Etter en rekke koronarelaterte forsinkelser, viser det seg nå også at det er oppstått noen utfordringer ifbm. med trykkingen hos Nintendo, skriver Ravn i et nyhetsbrev til dem som støttet spillet på folkefinansieringsnettstedet Startskudd.

Videre forteller de at spillet er så å si klart, men at de ser for seg september som en sannsynlig slippmåned. Om litt vil de i samråd med utgiverhuset sette en ny konkret dato.

Wenche Myhre som Soland

Samtidig kan Ravn Studio fortelle at de har fått med seg Wenche Myhre som stemmeskuespiller. Myhre skal gjenta rollen som Solan Gundersen, som hun også spilte i den svenske versjonen av 70-tallsfilmen.

Flåklypa Grand Prix er som sagt en modernisering av PC-spillet fra 2000. Her loves det nye minispill, bilkjøring og en temmelig tro tolkning av den kjære familiefilmen.

LES OGSÅ: NFI gir tilskudd til 11 nye norske spill

Siste fra forsiden