Snart er Kerbal Space Program «ferdig»

Trodde du det herlige romspillet aldri skulle komme ut av «early access»?

Squad

Kerbal Space Program er en av de mest overraskende suksessene i dagens spillindustri – en utrolig detaljert romfartsimulator som på tross av sitt nisjetema har fått utrolig mye oppmerksomhet og svært gode salgstall. Og det uten at spillet i det hele tatt har vært ferdigutviklet.

De opprinnelige målene er oppnådd

Snart klare for 1.0.

Nå begynner det imidlertid å nærme seg. På den offisielle bloggen har utviklerne fortalt at spillet er svært nær ved å ha oppnådd alle de originale målene utviklerne hadde satt seg. Derfor vil den neste oppdateringen være versjon 1.0, og spillet vil ikke lenger være i «early access».

Det har tatt den meksikanske utvikleren fire år å nå dette punktet.

Ut på tur.

Men om du tror de nå har tenkt å slutte å utvikle spillet videre tar du feil. De vil fortsette å gi ut gratis oppdateringer til spillet, med nytt innhold og nye funksjoner.

Når det gjelder den kommende 1.0-versjonen vil den blant annet få mange oppdateringer som forbedrer måten romferger og andre bevingede kreasjoner fungerer, samt flere funksjoner som ser ut til å gjøre spillet mer brukervennlig.

Og de som er opptatt av likestilling i spill kan nå glede seg til at også kvinnelige kerbaler kan bli astronauter.

Ellers kommer det en rekke små og store nyheter som du kan lese om på bloggen. Squad vil imidlertid ikke ut med når de planlegger å gi ut versjon 1.0. Spillet er forresten fortsatt en favoritt hos NASA, som har samarbeidet med utviklerne om et oppdrag basert på deres egne planer.

Siste fra forsiden