Snart får du en ny sjanse til å teste Metal Gear Survive

Ny beta på vei.

Konami

Dersom du gikk glipp av den korte, åpne betatestingen av det nye Metal Gear-spillet, som ble avsluttet den 21. januar, får du snart en ny sjanse. Konami har nemlig kunngjort at en ny beta til Metal Gear Survive er på vei.

Den nye betaen starter 16. februar og varer til og med 18. februar på både PlayStation 4-, Xbox One- og Steam-plattformen. Betaen vil by på tre ulike oppdrag i samarbeidsmodus fordelt på to kart, og i løpet av betatestingen vil Konami også tilby daglige spesialoppdrag man kan bryne seg på.

Konami

Kontroversielt avvik

Dersom du allerede har lastet ned den forrige betaen på PlayStation 4 eller Xbox One trenger du ikke laste ned noe på nytt, da en oppdatering automatisk vil bli lastet ned før man starter spillingen, opplyser utgiveren. Lagringsdata vil som før ikke bli overført til det endelige spillet.

Metal Gear Survive, opprinnelig annonsert i august 2016, er seriens første innslag siden Metal Gear-pappa Hideo Kojima forlot Konami i 2015. Spillet tar et steg vekk fra seriens sniketradisjoner, og fokuserer i stedet på overlevelse i nådeløse omgivelser.

Historien er satt rett etter hendelsene i Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, og tar for seg en gruppe soldater som har blitt strandet på en annen planet. Spillere må – enten alene eller sammen med venner – sanke ressurser, konstruere våpen og annet utstyr, opprette og drifte sin egen base og i tillegg kjempe mot en rekke uhyggelige skapninger.

Avviket fra den velkjente Metal Gear-formelen har vekket kraftige reaksjoner blant fans, og den første Survive-traileren ble møtt med krass kritikk. Dermed er det kanskje desto mer interessant å teste betaen for å gjøre seg opp en egen mening om spillet.

Metal Gear Survive lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 22. februar.

Dette er maskinkravene til Metal Gear Survive »

Siste fra forsiden