Slik blir enspillerdelen i det nye Metal Gear-spillet

Ny Metal Gear Survive-trailer gir oss et innblikk i spillet.

Det er nå over ett år siden Konami i en overraskende vending kunngjorde et nytt spill i Metal Gear-serien på Gamescom-messen i august i fjor, og siden den gang har vi også fått et par klipp fra spillet. Nå har Konami sluppet den offisielle traileren til enspillerdelen av Metal Gear Survive.

Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss seks nye minutter av hva som venter de som ikke har lyst til å begi seg ut på flerspillerdelen av det nye Metal Gear-spillet.

Konami

Overlevelsesspill

Metal Gear Survive er et spill som skiller seg skarpt fra Metal Gear Solid-serien og fokuserer som tittelen antyder på elementer fra overlevelsesspillssjangeren i tillegg til de vante snikeelementene. Serieskaper Hideo Kojima er ikke involvert i spillet.

Historien i Metal Gear Survive går i korte trekk ut på at soldater i en moderbase må kjempe for å holde seg i live etter å ha blitt transportert til en annen verden og prøver å komme seg hjem igjen. For å overleve må man samle materialer, bygge redskaper, og selvfølgelig nedlegge fiendtlige kreasjoner i store antall.

Det skarpe avviket fra spillseriens originalformel som Metal Gear Survive representerer har mildt sagt vært kontroversiell. I forbindelse med det første, lengre klippet som ble vist av spillet i fjor viste fansen sin misnøye ved å trykke «liker ikke» på YouTube-videoen i overveldende stort antall.

Metal Gear Survive lanseres til Windows, Xbox One og PlayStation 4 den 22. februar neste år, men du kan også få teste det før den tid. I desember kunngjorde nemlig Konami at en betatesting på PlayStation 4 og Xbox One starter den 18. januar og varer frem til 21. januar.

Kojima jobber nå med et helt nytt spill: Death Stranding vil ha en ny tilnærming til det å dø »

Siste fra forsiden