Snart kan du teste det nye Metal Gear-spillet

Metal Gear Survive-betaen har fått dato, og en ny trailer er også på plass.

Metal Gear-serien har tatt en dramatisk ny vending med den neste tittelen Metal Gear Survive, noe fansen ikke har satt spesielt stor pris på. For de som likevel er interessert har spillets betatesting nå fått en dato. Fra og med 18. januar kan du teste spillet, melder Konami på Twitter.

Betaen blir tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One, og den vil kun vare frem til 21. januar, så det er ikke mange dagene man har til rådighet. En beta på PC ser ikke ut til å ha blitt kunngjort. Konami har i samme slengen sluppet en ny trailer du kan se øverst.

Metal Gear Survive er et spill som skiller seg skarpt fra Metal Gear Solid-serien og fokuserer som tittelen antyder på elementer fra overlevelsesspillssjangeren i tillegg til de vante snikeelementene. Hideo Kojima, mannen bak Metal Gear Solid-serien, er ikke involvert i spillet i det hele tatt.

Konami

Kontroversielt konsept

Historien i Metal Gear Survive går i korte trekk ut på at soldater i en moderbase må kjempe for å holde seg i live etter å ha blitt transportert til en annen verden og prøver å komme seg hjem igjen. For å overleve må man samle materialer, bygge redskaper, og selvfølgelig nedlegge fiendtlige kreasjoner i store antall.

Spillet byr både på en enspiller- og en samarbeidsmodus hvor man kan jobbe sammen med andre spillere om å utføre en rekke forskjellige oppdrag.

Det skarpe avviket fra spillseriens originalformel som Metal Gear Survive representerer har mildt sagt vært kontroversiell. I forbindelse med det første, lengre klippet som ble vist av spillet i fjor viste fansen sin misnøye ved å trykke «liker ikke» på YouTube-videoen i overveldende stort antall.

Metal Gear Survive lanseres til Windows, Xbox One og PlayStation 4 den 22. februar neste år.

Kojima har nå delt mer informasjon om sitt neste spill »

Siste fra forsiden