Nå kan du prøvespille Metal Gear Survive på PlayStation 4 og Xbox One

Konami disker opp med en forsmak på seriens fremtid.

Konami

Natt til fredag sparket Konami i gang en åpen betatest for Metal Gear Survive, på PlayStation 4 og Xbox One. Betaen varer frem til 21. januar, og alle som har lyst kan delta ved å laste ned testklienten fra enten PlayStation- eller Microsoft-butikken.

Du kan gjøre litt av hvert i Metal Gear Survive-betaen.
Konami

I løpet av testperioden får man teste spillets samarbeidsmodus, der opptil fire spillere jobber sammen om å løse ulike oppdrag. Betaen byr på tre ulike oppdrag, fordelt på de to brettene Wrecked Base og Deserted Mine.

Fremdrift fra testen overføres ikke til det endelige spillet, men deltakere får muligheten til å låse opp eksklusive kosmetiske gjenstander til bruk i fullversjonen.

Overlevelsesspill

Metal Gear Survive, opprinnelig annonsert i august 2016, er seriens første innslag siden Metal Gear-pappa Hideo Kojima forlot Konami i 2015. Spillet tar et steg vekk fra seriens sniketradisjoner, og fokuserer i stedet på overlevelse i nådeløse omgivelser.

Historien er satt rett etter hendelsene i Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, og tar for seg en gruppe soldater som har blitt strandet på en annen planet. Spillere må – enten alene eller sammen med venner – sanke ressurser, konstruere våpen og annet utstyr, opprette og drifte sin egen base og i tillegg kjempe mot en rekke uhyggelige skapninger.

Avviket fra den velkjente Metal Gear-formelen har vekket kraftige reaksjoner blant fans, og den første Survive-traileren ble møtt med krass kritikk. Nå som betaen er her blir det derfor interessant å se hvordan mottakelse spillet får.

Metal Gear Survive lanseres offisielt den 22. februar, på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Hideo Kojima jobber forøvrig med sitt eget spill.
Death Stranding vil ha en ny tilnærming til det å dø »

Siste fra forsiden