Snart får Master Chief Collection-kundene Halo 3: ODST gratis

Man må dog oppfylle ett krav for å få spillet.

Halo 3: ODST får ny drakt.
Microsoft

Etter fjorårets problematiske lansering av Master Chief Collection, så utvikler 434 Industries og Microsoft seg nødt til å prøve å bøte på situasjonen. Det som egentlig skulle bli en hyllest til Halo-serien så langt endte opp med å ha store tekniske utfordringer, primært med nettdelen der det tok måneder å få alt til å gå som smurt.

Allerede før jul ble det klart at 2009-spillet Halo 3: ODST skulle pusses opp og lempes inn som et plaster på såret. Spillet gis til alle som spilte samlepakken minst én gang mellom lansering og 19. desember 2014.

Halo 3: ODST fikk mye skryt i sin tid.

Spillet kommer neste måned, og har fått den vante 1080p pluss 60fps-oppgraderingen som de andre spillene i pakken også kan skryte på seg. Dette melder 343i på Halo Waypoint.

I tillegg kommer 343 Industries til å slippe Halo 2-kartet Relic, et mye elsket flerspillerkart, helt gratis.

Tidenes samlepakke, men…

På papiret er Halo: The Master Chief Collection noe av det beste en Halo-fan kan ønske seg. 343 Industries samlet Halo 1, 2, 3 og 4 i én pakke, og gjennomførte sammen med Saber Interactive en storoppussing av Halo 2 i forbindelse med tiårsjubileet. Vår anmelder – som spilte spillet før lansering – var henrykt.

Når flerspillerdelen viste seg å være rent ut håpløs da alle skulle logge på lanseringsdagen, ødela dette omdømmet til pakken og serien totalt, og både utvikleren og utgiver Microsoft har siden prøvd å få alt på rett kjøl igjen.

Nå er neste milepæl for serien Halo 5: Guardians som slippes til Xbox One 27. oktober i år.

Det kommer faktisk et annet Halo-spill også, men ikke her til lands.
Russerne får sitt helt eget Halo-spill til PC »

Siste fra forsiden