Snart kommer det en Final Fantasy VII-variant av Monopol

Rollespillet følger i Nintendos fotspor.

Merchoid

I likhet med alt annet som når en viss grad av popularitet her i verden, skal det slippes en Monopol-utgave av Final Fantasy VII.

Det offisielt lisensierte brettspillet skal etter planen lanseres 14. april neste år, akkurat tidsnok til å rekke 20-årsjubileet til det ikoniske rollespillet.

Vi vet ikke mye om hvordan spillbrettet skal se ut, og selv illustrasjonsbildet øverst er ikke ferdigstilt. Skal vi tippe, får vi traske rundt på brettet i håp om å sikre oss områder fra industribyen Midgar.

Utgiver Merchoid virker å være greit interessert i å gjøre en ordentlig jobb. Til Eurogamer loves det i hvert fall et Monopol-spill tilpasset fansen.

– Det er enhver families favorittbrettspill med et Final Fantasy VII-tema, så det vil trekke inn Cloud, Aeris, Sephiroth og alle dine favorittfigurer og områder. Om planene dine er å kjøpe leiligheter til folket, eller å bygge en Mako-reaktor, finner du uansett kjapt ut at Sephiroths virkelige ondskap er de alt for høye leietakstene han kjører på med, sier selskapets Jessica Adams.

Final Fantasy VII er ikke det første spillet som får en Monopol-variant. For et par år siden skrev vi om at Nintendo lisensierte ut The Legend of Zelda til nettopp et slikt formål. Nintendo har faktisk også tidligere gitt ut et Monopol-spill med figurer fra Mario, Zelda og mange andre spillserier.

Har du forresten fått med deg at vi anmelder brettspill?
Se hva vi synes om en rekke brettspill i vårt anmeldelsesarkiv »

Siste fra forsiden