Snart kommer Hellblade: Senua's Sacrifice i en fullverdig VR-versjon

Gratis for alle som eier eller kjøper originalspillet.

Ninja Theory har nå kunngjort at deres kritikerroste tittel Hellblade: Senua's Sacrifice kommer i en egen VR-versjon. Eiere av Oculus Rift og HTC Vive får mulighet til å spille VR-utgaven fra den 31. juli, så det er altså ikke lenge til.

For spillere som allerede har kjøpt Hellblade på Steam vil VR-versjonen av spillet bli gratis å hente ned på plattformen. De som plukker opp spillet på Steam etter 31. juli får VR-versjonen med på kjøpet. En video hvor utvikleren forteller om arbeidet med den nye versjonen av spillet kan du se øverst i artikkelen.

Ninja Theory

Ble laget av nysgjerrighet

Utvikleren understreker at det ikke dreier seg om en avkortet VR-opplevelse, men det fulle spillet i en «standalone» VR-utgave.

Ifølge Ninja Theory ble VR-utgaven laget utfra nysgjerrighet og for å lære mer om teknologien, og ikke av kommersielle årsaker, noe som muligens betyr at vi kan se mer VR-innhold fra utvikleren i fremtiden.

Hellblade: Senua's Sacrifice ble generelt godt mottatt da det ble lansert i fjor sommer, og vår anmelder var særlig begeistret for spillet.

– Jeg er takknemlig for den ferden jeg har vært på med Senua. Den har vært vakker, forferdelig og – til tross for det gudommelige – ekte. Jeg har aldri spilt et spill helt som Hellblade, for måten det bruker psykologisk skrekk og redsel, tilbyr glimt av håp og samtidig perfeksjonerer slåssing, er fabelaktig, skrev vår anmelder, som klasket til med full pott – 10 av 10 poeng.

Les også: Oculus må kun betale to milliarder kroner i erstatning til ZeniMax »

Siste fra forsiden