Straff kjeltringer i sommervarmen

Sol, strand og kuler

The Punisher: No Mercy slippes i juli.

ZEN Studios er en ungarsk spillutvikler som hittil har fokusert på flipperspill til forskjellige formater, men tidligere i år kunngjorde de at deres neste prosjekt var et actionspill basert på Marvels antihelt The Punisher.

The Punisher: No Mercy har nå fått slippdato, og fra 2. juli kan vi springe rundt i mørke bakgater og likvidere kriminelle. Spillet er eksklusivt til PlayStation 3, og selges gjennom nettbutikken PlayStation Store. Prisen skal ligge på rundt 65 kroner.

No Mercy byr på flerspilling over nettet for opptil åtte personer, og vi får åtte helter og skurker fra tegneserien å leke oss med. Ulike spillmoduser er inkludert, og de går hovedsakelig ut på å kverke alle motstandere under ulike forhold. Man kan enten spille på lag eller alle-mot-alle.

Ensomme ulver kan kjempe mot datastyrte motstandere eller prøve seg på enspillerdelen. Denne foregår over fire brett, og kan også spilles sammen med en venn i samarbeidsmodus. Uansett hvilken modus du spiller i har No Mercy femten forskjellige våpen og ti superkrefter som kan plukkes opp.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden