Knack

Sony registrerer nytt Knack-varemerke

Har PlayStation-makeren nye planer for plattformserien sin?

Sony Interactive Entertainment

Sony har registrert et nytt varemerke for spillserien Knack. Det oppdaget Gematsu nylig.

Varemerket ble registrert 17. mars og så offentliggjort 28. mars. Selve oppføringen inneholder riktignok ingen informasjon annet enn ordet «Knack».

Mer Knack i vente?
Sony Interactive Entertainment

Foreløpig er det derfor umulig å vite om Sony faktisk har nye planer for plattformserien sin, eller om selskapet kun prøver å beskytte Knack-navnet. Det hører også med til historien at den opprinnelige utvikleren bak Knack-serien – Japan Studio – er lagt ned.

Knack begynte sine dager som lanseringsspill for PlayStation 4, og har fortsatt en liten, men dedikert fanbase. Seriens første innslag klarte imidlertid ikke å overbevise vår anmelder.

– Vi er nå inne i en ny konsollgenerasjon, men det er lite ved Knack som vitner om det. Plattformspillet heller i stor grad mer mot nittitallets begrensede tredimensjonale korridorer enn de åpne landskapene vi har lært oss å forvente av plattformspill i moderne tid, uten å tilby et grunnlag på nivå med sine forfedre, skrev Audun Rodem den gang.

Oppfølgeren fra 2017 gjorde en bedre figur, men klarte fortsatt ikke å finne sin plass blant PlayStations fremste plattformhelter.

– Knack når aldri klassiske maskoter som Crash, Sly eller Sackboy til navlen, men hans andre spilleventyr byr likevel på en solid dose familievennlig og engasjerende underholdning, mente Espen Jansen.

LES OGSÅ: PlayStation er visstnok klar for å avduke sin Game Pass-konkurrent »

Siste fra forsiden