Ghost of Tsushima

Sony skal vise frem 18 minutter av samuraispillet Ghost of Tsushima

Endelig får vi en skikkelig gameplay-video.

Sony

På den offisielle PlayStation-bloggen har Sony nå kunngjort at de disker opp med en grundig presentasjon av det kommende samuraispillet Ghost of Tsushima denne uken.

På torsdag avholdes nemlig en ny State of Play-sending som denne gangen handler fullt og helt om Ghost of Tsushima. Sendingen starter klokken 22:00 norsk tid på den offisielle YouTube- og Twitch-kanalen.

Sony lover at sendingen vil vise oss ekte gameplay som blant annet omfatter både utforskningselementet og kampsystemet, og presentasjonen er ventet å vare rundt 18 minutter.

Sony

Stor, åpen verden

Ghost of Tsushima, utviklet av Infamous-studioet Sucker Punch Productions, ble først avduket så langt tilbake som i 2017, og på E3-messen i 2018 fikk vi en større gjennomgang av spillet som viste oss flere detaljer.

Spillet tilhører actioneventyr-sjangeren og foregår i en stor, åpen verden som spilleren står fritt til å utforske. Man spiller som hovedpersonen Jin Sakai, som tilegner seg nye evner og kampstiler for å overleve underveis.

Vi tok en titt på spillet på E3 i 2018 og konkluderte med at spillet byr på visuelle kvaliteter i toppklasse.

– Fra første sekund med Ghost of Tsushima er det krystallklart at Sucker Punch har satt det visuelle i forsetet. Spillet er ulidelig vakkert, fra de åpne gresslettene til bambusskogene som presser på fra alle sider og stenger det som er av lyd og lys ute, skrev vår utsendte, men la også til:

– Likevel er jeg redd for å ha altfor store forhåpninger til dette spillet. La meg gjerne ri på hesterygg over åpne gressletter og gjennom mørke skoger for alltid, men kampene er jeg så langt ikke spesielt begeistret over.

Ghost of Tsushima skulle opprinnelig slippes den 26. juni, men på grunn av koronapandemien ble spillet utsatt, og den nye slippdatoen er 17. juli.

Les også: Sony: – Nei, PlayStation 5 slippes ikke i oktober »

Siste fra forsiden