Nye spill fra Flagship-veteraner

Søte rollespill til PC

Runic Games jobber med to forskjellige rollespillprosjekter.

Runic Games er et utviklerstudio som ble dannet etter at Hellgate: London-utvikler Flagship gikk konkurs. Selskapets grunnleggere er Travis Baldree (kjent for actionrollespillet Fate og det spennende Flagship-prosjektet Mythos) og Erich og Max Schaefer (to av grunnleggerne av Diablo-skaperen Blizzard North).

Runic Games jobber med to forskjellige spill, som begge foregår i samme omgivelser. Det ene er et massivt flerspillerspill, mens det andre er et klassisk actionrollespill for enspiller.

MMO-spillet har fått navnet Torchlight, og skal gis ut av kinesiske Perfect World. Det er ikke klart når dette spillet skal lanseres. Sentralt i MMO-spillet er den vesle landsbyen Torchlight, som ligger i nærheten av et mystisk fjellområde med massevis av magi.

Det enspillerfokuserte actionrollespillet skal visstnok selges av Runic Games selv, og kommer i løpet av året. Som vanlig med actionrollespill styrer du en helt rundt i farlige omgivelser fulle av monstre som må drepes og skatter som må plukkes opp. Du får også med deg et kjæledyr på veien, som riktignok ikke er spesielt kjærlig mot fiendene dine.

Begge Torchlight-spillene skal være svært brukervennlige, og har en hyggelig og fargerik grafikkstil. Vi loves massevis av rask og heftig action, samt en haug av morsomme detaljer.

Nettstedet Runic Insider tok en titt på actionrollespillet på årets GDC, og hvis du er interessert er deres erfaringer absolutt verd å lese.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden